Woningbouw

Metselsteigers t.b.v. nieuwbouw woningen zijn geschikt voor het

aanvoeren en opperen van stenen.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van uitschuifbare hulpkortelingen, consoles en metselconsoles kan de metselaar op elke gewenste hoogte werken.

Hierdoor kan een variabele opening tussen de steiger en de gevel toegepast worden.

Utiliteitsbouw

ABS Steigerbouw heeft de capaciteit om grote projecten aan te nemen.

Renovatie en verbouw

Voor de renovatie en verbouw van gebouwen zijn vaak steigers nodig. Dit betreft zowel steigers aan de buitenzijde als aan de binnenzijde.

Zelfs voor de moeilijk bereikbare plekken kan ABS Steigerbouw altijd een oplossing bedenken. Deze steigers zijn geschikt voor het doen van schilderwerk, stucwerk renovatie, stralen, voegen of gevelreiniging enz.

Industrie

ABS Steigerbouw is tevens gespecialiseerd in het bouwen van steigers die nodig zijn in de industrie. Bijvoorbeeld in de voedingsmiddelen industrie heeft ABS Steigerbouw een jarenlange ervaring opgebouwd. Zodat we precies weten op welke manier we voedselveilig steigerwerk kunnen verrichten.

In de industrie is er vaak beperkte ruimte om een steiger op te bouwen zodat er vaak speciale oplossingen bedacht moeten worden om een veilige steiger te kunnen maken.

Bij de scheepswerven worden ook veelvuldig steigers van ABS Steigerbouw tot volle tevredenheid gebruikt.

Speciale projecten

Door hun jarenlange ervaring en expertise zijn ze in staat om voor elke vraag een geschikte oplossing te bedenken en uit te voeren.

Op de onderstaande foto’s kunt u verschillende voorbeelden zien.